دانشکده تربیت بدنی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی تهران به منظور ارتقای علوم ورزشی در حوزه  روانشناسی ورزش مجوز مجله ای علمی - پژوهشی تحت عنوان «روانشناسی ورزش» را از سوی دفتر کمسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری اخذ نموده است. و از سال 1395 شروع فعالیت کرده است.

* نشریه روانشناسی ورزشی بصورت  دو فصلنامه منتشر می‌گردد و اولویت ارزیابی، داوری و انتشار را به مقالاتی اختصاص خواهد داد که ضمن نوآوری از قرابت موضوعی و مفهومی بیشتری با حوزه­ تخصصی مزبور برخوردار باشند.

*  بر اساس مجوز کمیسیون بررسی نشریات کشور و طبق مصوبات هیات رئیسه، مبلغ صد هزار تومان جهت صدور پذیرش اولیه و سیصد هزار تومان جهت صدور گواهی پذیرش نهایی  از مقالاتی که موفق به اخذ پذیرش در این نشریه شده است دریافت می گردد.

این مبلغ صرف تخصیص DOI، هزینه های ویراستاری، صفحه آرایی و چاپ نشریه می شود.

* کد Doi برای مقالاتی که تا شش ماه آینده منتشر خواهند شد بطور خودکار در سامانه نشریه فعال خواهد شد. پژوهشگران جهت دریافت این کد می توانند به قسمت "مقالات آماده انتشار" مراجعه نمایند.

* نشریه پایبند به قوانین بین المللی علیه سوء استفاده علمی شامل داده سازی، تحریف، سرقت ادبی، و غیره می باشد. هرگونه سوء رفتار مشکوک در طی مرور و پروسه داوری، مطابق با دستوالعمل کمیته اخلاق چاپ آثار علمی (COPE) مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

*دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم ورزشی و تندرستی مالکیت حق چاپ تمام موارد منتشر شده را دارد. با این وجود بر اساس قوانین انتشارات با دسترسی آزاد، تمام مطالعات چاپ شده در این نشریه به صورت آزاد در وب سایت نشریه برای عموم بدون پرداخت هزینه قابل دسترس می باشد.

*نام ها و ایمیل های وارد شده در این سایت محرمانه بوده و فقط در نشریه روانشناسی ورزشی بکار میرود و در دسترس هیچ شخص یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

* طبق آیین نامه کمیسیون بررسی نشریات، نشریات علمی پژوهشی مورد تأیید آن سازمان نمی توانند بیشتر از ده درصد مقالات چاپی در یک سال را به مقالاتی از یک نویسنده تکراری تخصیص دهند. پیرو این بند آیین نامه  مقرر شده است هر نویسنده حداکثر چهار مقاله در جریان بررسی و آماده چاپ در نشریه داشته باشد و تا تعیین تکلیف شدن و یا انتشار سایر مقالات، نشریه نمی تواند مقاله جدیدی را از ایشان وارد مراحل بررسی نماید و از مقالات پذیرفته شده هر نویسنده به جز موارد خاص در سال بیشتر از یک مقاله منتشر نخواهد شد.